Aan- en verkoopbegeleiding: Maatwerk in Makelaardij

U staat voor een grote stap: verandering van woning.

U heeft een belangrijke beslissing genomen: U bent op zoek naar een koopwoning of u wilt juist uw huidige woning verkopen en nu zoekt u een makelaar die echt naar u luistert en uw wensen omzet in dat zo belangrijke doel: Het vinden van uw nieuwe thuis!

Voor dat doel bieden wij u maatwerk.

Residential Real Estate helpt u met het vinden van het huis dat aan uw eisen voldoet , geeft u inzicht in een reële waarde en  onderhandelt voor u over de prijs , doet onderzoek naar de staat van onderhoudt en draagt zorg voor een waterdicht contract.

 

is een makelaardij op maat. Voor ons bent u niet een van de vele. Of u nu een huurhuis zoekt of een huis wilt verkopen. U staat voor een grote en belangrijke beslissing. Een beslissing die moet leiden naar het gevoel van thuis zijn in uw nieuwe huis. Of het gevoel uw huis voor een goede prijs verkocht te hebben aan fijne nieuwe bewoners. 

Residential Real Estate neemt dit als basis voor onze dienstverlening. U staat centraal. Grondige kennis van de woningmarkt in Amsterdam en omstreken is onze basis voor een passende oplossing voor u! Of het nu gaat om het vinden van uw nieuwe huur-of koopwoning of om de verkoop of verhuur van uw huis. Om het beheer van uw verhuurde woning of om het begeleiden bij een aankoopproces. Wij maken een voor u passend pakket. 

Neem contact op