Has received a bid.

Has received a bid.: Sparresholm 2, 2133 BP Hoofddorp

€350,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 209.3 m²
Liveable area 149 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Sparresholm 2, Hoofddorp
Deze stijlvolle hoekwoning is omringd door natuur en centraal gelegen in Hoofddorp! De ruime kamers zijn door de grote raampartijen op fraaie wijze in contact gebracht met de groene omgeving. Saillante details zijn de open haard in de woonkamer, de open keuken met bar, het ruime balkon en de kleurrijke tuin. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en veel buitenruimte is dit de i... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1980
  Status Available
  Offered since 14 October 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00325
Asking price €350,000
Acceptance Immediately
Offered since 14 October 2019
Last updated 04 November 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 209.3 m²
Effective area 149 m²
Content 542 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Garden 2 - Type Front yard
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Bathroom facilities Bath
Has a balcony Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Sparresholm 2, Hoofddorp
Deze stijlvolle hoekwoning is omringd door natuur en centraal gelegen in Hoofddorp! De ruime kamers zijn door de grote raampartijen op fraaie wijze in contact gebracht met de groene omgeving. Saillante details zijn de open haard in de woonkamer, de open keuken met bar, het ruime balkon en de kleurrijke tuin. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en veel buitenruimte is dit de ideale woning voor een gezin.
De karakteristieke hoekwoning verkeert in redelijke staat. U hoeft bovendien nooit op zoek naar een plek voor uw auto dankzij de binnendoor bereikbare garage en de oprit.
Deze aangename woning staat in de gewilde en groene wijk ‘Bornholm’. Sparresholm is een rustige en kindvriendelijke straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Op loopafstand bevindt zich een uitgebreid winkelcentrum met diverse winkels en supermarkten. Op fietsafstand ligt het recreatiegebied de ‘Toolenbrugerplas’ en het ‘Haarlemmermeerse Bos’ met veel wandel- en fietsroutes. Ook het centrum van Hoofddorp, met een groot aanbod aan horecagelegenheden en culturele activiteiten, is dichtbij. Meerdere scholen zijn te voet of met de fiets te bereiken. De uitvalswegen A5 en de A4 richting grote steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag, luchthaven Schiphol en het strand in Zandvoort, zijn tevens vlakbij. Bent u geïnteresseerd in deze woning? Maak dan snel een afspraak!

Ground floor

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich de woon- en eetkamer, de keuken, de garage, de entree en het toilet. De entree geeft toegang tot de garage, het toilet en de woonkamer. Bij het betreden van de woonkamer valt direct de grote mate van licht op dat via de prachtige raampartijen naar binnen valt. De ruime woonkamer vormt het hart van de woning door zijn centraal gelegen open haard. De open keuken is middels de bar op comfortabele wijze verbonden met de woonkamer. De open keuken is voorzien van een dubbele gootsteen, een vaatwasser, een afzuigkap, een combi magnetron, een 4 pits-inductie plaat en veel werk- en opslagruimte. De garage beschikt over voldoende ruimte voor uw auto en extra opslag. Het toilet is voorzien van een hangend toilet.

First floor

1e verdieping:
Op de 1e verdieping biedt de overloop toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers. De ruime slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en de master bedroom beschikt over een uitermate ruim balkon. Vanaf het balkon kunt u heerlijk genieten van het vrije uitzicht over de groene wijk. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een dubbele wastafel in meubel, een design radiator, een douche en een hangend toilet.

Second floor

2e verdieping:
Op de 2e verdieping biedt de overloop toegang tot de 2e badkamer en 2 slaapkamers. De 2e badkamer is voorzien van een royaal ligbad. De 2 slaapkamers zijn identiek en voorzien van laminaatvloeren en fraaie dakramen.

Garden

Exterieur:
De woning beschikt over zowel een voor- als een achtertuin. Aan de voorkant is de woning voorzien van een groene en uitnodigende voortuin met oprit. De diepe achtertuin is bereikbaar via de woonkamer. Ook de achtertuin is groen en speels met veel mogelijkheden tot tuinieren.

Details

Bijzonderheden:
- Stijlvolle hoekwoning
- Groene omgeving
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- Ruime woonkamer met open haard
- Open keuken met bar
- Balkon
- Garage en oprit
- Voor- en achtertuin
- Diverse natuurgebieden in de buurt
- Station op 150 meter
- Centrum Hoofddorp dichtbij
- Nabij groten steden als Amsterdam, Den Haag en Haarlem